Du är här:  Startsida  /  Bil & Motor  /  Motorcykel

Motorcykel

Sporthoj.com    Öppna sidan i ett nytt fönster
Den mest populära motorcykelsidan i Sverige och en mötesplats för sporthojåkare. Bland mycket annat hittar du ett stort Forum på sajten och Köp och sälj annonser av privatpersoner. Under avdelningen Garaget kan du ta en titt i "medlemmarnas garage" och se motorcykelbilder från hela landet.

Allt om MC    Öppna sidan i ett nytt fönster
En bred motorcykeltidning som skriver kring "allt om MC". De mesta innehållet finns i den fysiska tidningen, men hemsidan uppdateras ganska ofta med notiser från MC-världen. En avdelning som du enbart hittar på hemsidan är Filmklipp, där de lägger ut MC-relaterade filmsnuttar som kan vara intressanta. Missa inte heller avdelning Bakgrundsbilder med trevliga motorcykelbilder som passar bra som bakgrundsbilder på datorn.

Bike    Öppna sidan i ett nytt fönster
"Bike" är en svensk motorcykeltidning som även har en fyllig hemsida. Här hittar du Nyheter från MC-världen, ett Forum och massor av motorcykelbilder inom olika kategorier! De har också en ganska unik tjänst som heter Vägtips, där du genom att klicka dig fram på en Sverige-karta kan få tips på trevliga vägsträckor att rasta hojen på. Du ser på kartan hur man ska åka, och det finns kommenterarer från andra beökare på hemsidan som har åkt sträckan tidigare - om hur vägen, trafiken och naturen är osv.

-Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta