Du är här:  Startsida  /  Ekonomi

Ekonomi

Morningstar    Öppna sidan i ett nytt fönster
Oberoende sajt som ger information om fonder i Sverige.

Privata Affärer    Öppna sidan i ett nytt fönster
Nordens största ekonomimagasin med inriktning på privatekonomiska frågor. Privata Affärer har även en omfattande ekonomisajt.

Introduce.se    Öppna sidan i ett nytt fönster
Introduce.se är en webbplats som introducerar dig till små svenska börsnoterade företag. Webbplatsen startades eftersom det är svårt att snabbt hitta övergripande information om de mindre börsbolagen i Sverige. På Introduce.se kan du ta första steget vid informationssökande om ett bolag. Här får du mycket info att utgå ifrån, de kommenterar dessutom delårsrapporterna som bolag släpper osv.

Skatteverket - Deklarera 2009    Öppna sidan i ett nytt fönster
Skatteverkets webbsida om deklarationen 2009.

Dagens Industri    Öppna sidan i ett nytt fönster
Dagens Industri (DI) är en morgontidning med inriktning på finansnyheter. Tidningen har också en stark närvaro på Internet med sin webbplats Di.se som är Sveriges största ekonomisajt. En uppskattad sida av många svenskar som följer börsen och världsekonomin. DI har på senare tid börjat bredda sitt innehåll för att bli mer mainstream-inriktade, genom att gå från mestadels näringslivsnyheter till att numera också innehålla mycket privatekonomi- och livsstilsnyheter.

Affärsvärlden    Öppna sidan i ett nytt fönster
Affärsvärlden är en tidsskrift med stark inriktning mot börsen och affärsnyheter. De gör aktieanalyser och ger kommentarer och reportage på djupet om näringslivet, börsen och världsekonomin.

Etrade Sverige    Öppna sidan i ett nytt fönster
Etrade är ett amerikanskt företag och störst i värden på handel med värdepapper över Internet. Etrade finns också i Sverige genom Etrade Sverige.

Nordnet    Öppna sidan i ett nytt fönster
Internetmäklare som verkar i huvudsak i Norden. Hos Nordnet kan du handla fonder och aktier över Internet.

<< Föregående sida -


Aktieanalyser

För dig som är intresserad av aktier, tipsar vi om bra sidor med aktieanalyser.

Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta