Du är här:  Startsida  /  Ekonomi  /  Börsen

Börsen

Di.se - Börssnack    Öppna sidan i ett nytt fönster
"Börssnack" är ett diskussionsforum på Dagens Industris hemsida. På dagarna kommenteras börsens alla rörelser mer eller mindre per minut av medlemmarna på forumet.

VCW    Öppna sidan i ett nytt fönster
En slags aktiechatt som ägs av Nordnet.

Redeye    Öppna sidan i ett nytt fönster
Redeye är en analysfirma i Stockholm med 10 analytiker anställda. De har en mycket matnyttig webbsida för alla som söker beslutsunderlag till sina aktieinvesteringar. En del av materialet på sidan kostar pengar, men det finns en hel del gratis aktieanalyser från både deras egna analysavdelning, samarbetspartners, samt även från webbsidans användare. Mycket bra webbplats för dig som tar dina aktieinvesteringar på allvar.

Privata Affärer - Aktieanalyser    Öppna sidan i ett nytt fönster
Privata Affärer har en databas där de sammanställer en stor del av alla aktieanalyser som relevanta källor släpper.

Avanza Bank    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största nätmäklare, vilket tyder på att de har en bra tjänst. Hos Avanza kan du göra din aktie och/eller fondaffärer snabbt och enkelt via Internet.

Morningstar    Öppna sidan i ett nytt fönster
Oberoende sajt som ger information om fonder i Sverige.

Privata Affärer    Öppna sidan i ett nytt fönster
Nordens största ekonomimagasin med inriktning på privatekonomiska frågor. Privata Affärer har även en omfattande ekonomisajt.

Dagens Industri    Öppna sidan i ett nytt fönster
Dagens Industri (DI) är en morgontidning med inriktning på finansnyheter. Tidningen har också en stark närvaro på Internet med sin webbplats Di.se som är Sveriges största ekonomisajt. En uppskattad sida av många svenskar som följer börsen och världsekonomin. DI har på senare tid börjat bredda sitt innehåll för att bli mer mainstream-inriktade, genom att gå från mestadels näringslivsnyheter till att numera också innehålla mycket privatekonomi- och livsstilsnyheter.

Affärsvärlden    Öppna sidan i ett nytt fönster
Affärsvärlden är en tidsskrift med stark inriktning mot börsen och affärsnyheter. De gör aktieanalyser och ger kommentarer och reportage på djupet om näringslivet, börsen och världsekonomin.

Etrade Sverige    Öppna sidan i ett nytt fönster
Etrade är ett amerikanskt företag och störst i värden på handel med värdepapper över Internet. Etrade finns också i Sverige genom Etrade Sverige.

Nordnet    Öppna sidan i ett nytt fönster
Internetmäklare som verkar i huvudsak i Norden. Hos Nordnet kan du handla fonder och aktier över Internet.

-


Aktieanalyser

För dig som är intresserad av aktier, tipsar vi om bra sidor med aktieanalyser.

Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta