Du är här:  Startsida  /  Hem & Bostad

Hem & Bostad

Minhembio.com - Galleri    Öppna sidan i ett nytt fönster
På Minhembio.com finns Sveriges största galleri över hembioanläggningar. Här kan du beskåda bilder och även filmer på svenskarnas TV-rum och hembiobyggen. Det blir samtidigt en stilstudie i manlig inredningsstil.

Lägenhetsbyte.se    Öppna sidan i ett nytt fönster
Marknadsplats för att hyra, hyra ut, eller byta bostad med andra personer. Lägg in din annons på webbplatsen och deras system söker automatiskt igenom andra personers annonser efter krav och önskemål som matchar varandra.

Hus & Hem    Öppna sidan i ett nytt fönster
"Hus & Hem" är en tidning om hus och inredning. De har också en hel del material på sin hemsida. Där kan du läsa om inredning, trädgård, gör det själv, renovering och liknande.

AndraHand.se    Öppna sidan i ett nytt fönster
Marknadsplats för uthyrning i andra hand. Sök efter både lägenheter, fritidshus och villor, eller annonsera gratis.

EM    Öppna sidan i ett nytt fönster
Möbelkedja med många butiker runt om i Sverige. Kolla in deras sortiment på hemsidan, där kan du också beställa hem deras Katalog.

Allt om Bostad    Öppna sidan i ett nytt fönster
Precis som namnet säger handlar webbplatsen om "allt om bostad". Det finns nyheter och artiklar kring det mesta som rör bostaden. Det handlar bland annat om inredning, hemekonomi, trädgård, bygg och fritidshus. För dig som vill bygga om själv hemma finns en avdelning för Gör det själv där du hittar Beskrivningar på hur man kan utföra vissa typer av egna byggen. Det finns också en Expertpanel som man kan ställa frågor till under gör det själv avdelningen.

IKEA    Öppna sidan i ett nytt fönster
IKEA säljer - som hela världen vet - billiga möbler som man får montera ihop själv hemma. På IKEA's hemsida finner du allt om deras sortiment. Det finns även möjlighet att läsa den riktiga IKEA-katalogen direkt på nätet, eller beställa hem ett exemplar. En annan väldigt användbar tjänst är att du kan själv titta om den varan du vill köpa Finns i lager hos ditt närmaste IKEA-varuhus. De flesta varor går också att handla direkt på hemsidan.

Hemkänsla    Öppna sidan i ett nytt fönster
Butik för dig som söker inredning i en lantlig och romantisk stil.

Boplats Göteborg    Öppna sidan i ett nytt fönster
För dig som vill hyra lägenhet i Göteborgsregionen, så finns det på denna sida lägenheter från alla kommunala hyresvärdar och många privata.

DN - Bostad    Öppna sidan i ett nytt fönster
Dagens Nyheter (DN) har en avdelning om bostäder och heminredning på sin webbplats.

Mio    Öppna sidan i ett nytt fönster
En av Sveriges största möbelkedjor, med över 60 butiker i landet. På Mio.se presenteras deras sortiment på ett snyggt sätt. Det finns också möjlighet att Beställa möbler från närmaste butik, direkt på hemsidan.

För hemmet    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sida som tar upp det mesta inom heminredning.

- Nästa sida >>Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta