Du är här:  Startsida  /  Hem & Bostad

Hem & Bostad

Vi i Villa    Öppna sidan i ett nytt fönster
"Vi i Villa" är en tidning som skickas ut gratis till alla villahushåll i Sverige. Den innehåller artiklar om underhåll och skötsel av hus, samt en del heminrednings- och trädgårdstips. Alla artiklar läggs ut på deras hemsida, plus en del fördjupningar. För dig som söker hantverkare har "Vi i Villa" en kostnadsfri tjänst som heter Villahjälpen. Där kan du söka bland över 8000 seriösa hantverkare. Du kan också kort beskriva ditt byggprojekt med några rader och få hjälp med att hitta lämpiga hantverkare. En annan bra avdelning är Köpguiden där du hittar butiker för alla typer av produkter kring hemmet (badkar, garageportar, osv.).

Booli    Öppna sidan i ett nytt fönster
Booli är en sökmotor för bostadsannonser. Det läggs inte ut några bostadsannonser direkt på Booli, utan tjänsten söker igenom andra webbplatser som innehåller bostadsannonser och visar dem i en lista. Ett bra verktyg för alla bostadsköpare alltså.

Sköna hem    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges ledande inredningstidning, som funnits sedan 1979. Tar upp såväl de senaste inredningstrenderna som klassiska stiler. Söker du insperation finns det en avdelning på deras hemsida som heter Inspirerande hem där det finns hemma hos-reportage och läsarbilder.

Hemnet    Öppna sidan i ett nytt fönster
Hemnet är Sveriges ledande bostadssökarsajt. I deras databas finns nästan alla villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter som är till salu hos fastighetsmäklare i landet. Webbplatsen ägs och drivs av de svenska mäklarna i samarbete med Dagens Nyheter och Göteborgsposten. Hemnet är en given webbplats när man vill leta efter bostäder som är till salu.

BjörnsBytare    Öppna sidan i ett nytt fönster
En bostadsbytarsajt som startades 1997 (med största sannolikhet av någon som heter Björn). På BjörnsBytare kan du byta bostad med folk. Det fungerar så att du anger vad du söker för bostad, samt vad du har för bostad nu. Därefter matchar sajten din bostadsannons med någon som har vad du söker, och söker vad du har!

Bostad Direkt    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största sida för uthyrning på andrahandsmarknaden. De kan både hjälpa dig att hyra, eller hyra ut i andrahand.

Svensk Fastighetsförmedling    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största mäklarkedja. Kolla försäljningsobjekten på nätet.

HSB    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största bostadskooperation, sköter bosparande, byggande och förvaltning. På hemsidan kan du se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo. Finns en stor del nyproduktion att titta på.

<< Föregående sida -Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta