Du är här:  Startsida  /  Hem & Bostad  /  Bostadsannonser

Bostadsannonser

Lägenhetsbyte.se    Öppna sidan i ett nytt fönster
Marknadsplats för att hyra, hyra ut, eller byta bostad med andra personer. Lägg in din annons på webbplatsen och deras system söker automatiskt igenom andra personers annonser efter krav och önskemål som matchar varandra.

AndraHand.se    Öppna sidan i ett nytt fönster
Marknadsplats för uthyrning i andra hand. Sök efter både lägenheter, fritidshus och villor, eller annonsera gratis.

Boplats Göteborg    Öppna sidan i ett nytt fönster
För dig som vill hyra lägenhet i Göteborgsregionen, så finns det på denna sida lägenheter från alla kommunala hyresvärdar och många privata.

Booli    Öppna sidan i ett nytt fönster
Booli är en sökmotor för bostadsannonser. Det läggs inte ut några bostadsannonser direkt på Booli, utan tjänsten söker igenom andra webbplatser som innehåller bostadsannonser och visar dem i en lista. Ett bra verktyg för alla bostadsköpare alltså.

Hemnet    Öppna sidan i ett nytt fönster
Hemnet är Sveriges ledande bostadssökarsajt. I deras databas finns nästan alla villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter som är till salu hos fastighetsmäklare i landet. Webbplatsen ägs och drivs av de svenska mäklarna i samarbete med Dagens Nyheter och Göteborgsposten. Hemnet är en given webbplats när man vill leta efter bostäder som är till salu.

BjörnsBytare    Öppna sidan i ett nytt fönster
En bostadsbytarsajt som startades 1997 (med största sannolikhet av någon som heter Björn). På BjörnsBytare kan du byta bostad med folk. Det fungerar så att du anger vad du söker för bostad, samt vad du har för bostad nu. Därefter matchar sajten din bostadsannons med någon som har vad du söker, och söker vad du har!

Bostad Direkt    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största sida för uthyrning på andrahandsmarknaden. De kan både hjälpa dig att hyra, eller hyra ut i andrahand.

Svensk Fastighetsförmedling    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största mäklarkedja. Kolla försäljningsobjekten på nätet.

HSB    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största bostadskooperation, sköter bosparande, byggande och förvaltning. På hemsidan kan du se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo. Finns en stor del nyproduktion att titta på.

-Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta