Du är här:  Startsida  /  Hem & Bostad  /  Gör-det-själv

Gör-det-själv

Hus & Hem    Öppna sidan i ett nytt fönster
"Hus & Hem" är en tidning om hus och inredning. De har också en hel del material på sin hemsida. Där kan du läsa om inredning, trädgård, gör det själv, renovering och liknande.

Allt om Bostad    Öppna sidan i ett nytt fönster
Precis som namnet säger handlar webbplatsen om "allt om bostad". Det finns nyheter och artiklar kring det mesta som rör bostaden. Det handlar bland annat om inredning, hemekonomi, trädgård, bygg och fritidshus. För dig som vill bygga om själv hemma finns en avdelning för Gör det själv där du hittar Beskrivningar på hur man kan utföra vissa typer av egna byggen. Det finns också en Expertpanel som man kan ställa frågor till under gör det själv avdelningen.

Vi i Villa    Öppna sidan i ett nytt fönster
"Vi i Villa" är en tidning som skickas ut gratis till alla villahushåll i Sverige. Den innehåller artiklar om underhåll och skötsel av hus, samt en del heminrednings- och trädgårdstips. Alla artiklar läggs ut på deras hemsida, plus en del fördjupningar. För dig som söker hantverkare har "Vi i Villa" en kostnadsfri tjänst som heter Villahjälpen. Där kan du söka bland över 8000 seriösa hantverkare. Du kan också kort beskriva ditt byggprojekt med några rader och få hjälp med att hitta lämpiga hantverkare. En annan bra avdelning är Köpguiden där du hittar butiker för alla typer av produkter kring hemmet (badkar, garageportar, osv.).

-Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta