Du är här:  Startsida  /  Jobb & Utbildning

Jobb & Utbildning

Underkategorier:

Arbetsförmedlingen    Öppna sidan i ett nytt fönster
På Arbetsförmedlingens (AMS) hemsida annonseras lediga tjänster ut i Platsbanken. Här finner du också mycket annat kring jobb och utbildning. För dig som funderar på vilket yrke du ska utbilda dig till kan du läsa om olika yrken genom att klicka dig fram via Yrkesområden. På hemsidan kan du förstås också hitta din närmaste Arbetsförmedling med öppettider och information kring om det är några jobbsökaraktiviteter eller mässor på gång.

Studera.nu    Öppna sidan i ett nytt fönster
Studera.nu drivs av Högskoleverket och Verket för högskoleservice (VHS). Det är på den här sidan du anmäler dig till högskolestudier. På webbsidan finner du det mesta kring ditt högskoleval och "livet som student". På Studera.nu finner du också information och webbanmälan för Högskoleprovet. Du kan dessutom träna på Gamla högskoleprov direkt på hemsidan.

Gymnasieguiden    Öppna sidan i ett nytt fönster
GymnasieGuiden heter en tidning som inför valet till gymnasiet skickas ut gratis till alla elever i årskurs 9. Om du skulle ha tappat bort ditt exemplar finns hela tidningen även att Läsa på webben. På webbplatsen kan du annars söka efter skolor och utbildningar m.m. inför gymnasievalet.

-Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta