Du är här:  Startsida  /  Köp & Sälj marknader

Köp & Sälj marknader

Underkategorier:

Eniro Köp & Sälj    Öppna sidan i ett nytt fönster
Eniro's köp och sälj marknad är den största i Sverige för gratis annonsering. Här är det möjligt för dig som privatperson att sätta in en annons kostnadsfritt. Betala behöver du endast göra om du vill ha tilläggstjänster som ger din annons ökad exponering, såsom visningar på förstasidan eller fet stil i träfflistan.

AllaAnnonser    Öppna sidan i ett nytt fönster
På AllaAnnonser kan du söka igenom över hela hundra stycken olika köp och sälj sidor, med en enda sökning. Resultatet från din sökning sammanställs i en lista med länkar till de ursprungliga annonserna. En perfekt hjälp för dig som köpare - söka igenom så här många köp och sälj sidor kan du inte göra på egen hand!

Blocket    Öppna sidan i ett nytt fönster
Sveriges största köp och sälj marknad; faktum är att Blocket är en av Sveriges mest besökta webbsidor överhuvudtaget. Sidan har närmast blivit en svensk instans för att köpa och sälja prylar. Det kostar mellan 10 och 110 kronor att lägga in en annons, beroende på kategori (exempelvis är det billigare att sälja en bordsduk än en bil). Annonsen ligger ute i två månader, men i och med det stora antalet besökare på Blocket så får du vanligtvis snabbt svar på din annons, utifall det finns ett allmänt intresse för det du säljer.

-Copyright 2009-2010 UtvaldaFavoriter.se

Kontakta